Lifetime gratis kaartupdates
LM, let op! Dit betekend bij Mio en Navman 5 jaar, dus niet je hele leven lang

Ontvang tot maximaal 4x per jaar (minimaal 2x) een gratis Mio kaartupdate gedurende de levensduur van het toestel (onder de Mio voorwaarden).

Dit kan met de toestellen van Mio waar LM genoemd is.
Voorbeeld de Spirit S6970 LM, of de Spirit 495 LM, etc. U krijgt dit meegeleverd met uw toestel, u kunt het dus niet los aanschaffen als u al een Mio toestel heeft waar geen LM bij staat!

Altijd up to date gedurende de gehele levensduur van uw Mio toestel.

LM garantie wordt door Mio gegeven zolang Mio het product kan ondersteunen. Volgens Mio's helpdesk is de lifetime een periode van 5 jaar.

Op de Mio site (bij ondersteuning) is dit de tekst over LM (datum 15 juli 2020)

De “Lifetime” periode heeft betrekking tot de levensduur van het toestel. De updates worden beschikbaar gesteld totdat de “nuttige levensduur” (de periode dat Mio in staat is het product te ondersteunen) van het product afgelopen is of wanneer Mio geen nieuwe kaartgegevens of ondersteunende software meer krijgt van haar leveranciers, afhankelijk van wat het eerst gestopt wordt.


De Lifetime Map Update is enkel geldig op het origineel aangekochte product en kan niet overgezet worden naar een ander Mio product of andere eigenaar.


Lifetime gratis flitspalen

Dit is bij sommige Mio toestellen meegeleverd, niet allemaal dus!
U zult dan zien dat hier Lifetime een periode bestrijkt van 5 jaar direct nadat u uw LM toestel heeft geactiveerd.

De meeste nieuwe Mio toestellen hebben de LM aanduiding.
Heeft u dus een toestel waar geen nieuwe kaartupdates meer voor beschikbaar zijn, dan raden wij u aan een Mio of Navman LM toestel aan te schaffen. Soms is het mogelijk dat u bij Mio een grote korting krijgt op een nieuw toestel, dit kunnen wij u aanraden. U heeft dan een nieuwer toestel met LM kaarten oen/of flitspalen.
Als u geen behoefte heeft aan een nieuw toestel omdat u zo tevreden bent met uw huidige toestel vraag het dan ons, dan kijken we of er nog iets te redden is.

 

Bezoek onze webshop voor de mogelijke Lifetime toestellen.